Leverancier van Audifon, Kind en SeboTek hoortoestellen en Alpine en Noizezz gehoorbescherming

Mooie muziek, goedkeurend gespin van uw kat. Denkt u eens aan de telefoon die rinkelt, of een sirene van de brandweer! Allemaal zaken die aangenaam, leuk of informatief zijn. Luisteren en horen is belangrijk!!

In de moderne maatschappij kunnen we niet volstaan met gebaren en beelden alleen. Dat hoeft ook niet! Gelukkig zijn sinds de komst van het digitale hoortoestel de mogelijkheden legio. De digitale hoortoestellen van nu kunnen bepalen uit welke richting u geluid wilt horen en welke geluiden u wilt horen. U zult uw oren niet geloven!

De moderne wereld stelt hoge eisen aan haar producten. We zijn actief en genieten van het leven. De huidige digitale hoortoestellen passen daar perfect bij! Met diverse programma’s voor diverse gelegenheden. Tijdens een vergadering luistert uw toestel anders dan in de schouwburg! Heel normaal, net of uw oren het zelf doen.

Velen van ons kunnen zich nog herinneren hoe het was om voor het eerst een bril of leesbril te dragen. Plotseling was het afgelopen met turen en knijpen met de ogen en de hoofdpijn. De details van de groene blaadjes aan de bomen en de stenen in een muur…De wereld bleek veel meer te bevatten dan u zich kon herinneren. Er ging een wereld voor u open.

Zo is het nu ook met digitale hoortoestellen. U wordt zich direct weer bewust van het tikken van de klok en op een verjaardag kunt u weer verstaan wat uw familie tegen u zegt. De violen in het orkest komen op de cd ook weer tot hun recht.

Wist u dat bijna 1,5 miljoen mensen in Nederland last heeft van een verminderd gehoor?  En dat de gemiddelde Nederlander 12 jaar wacht voordat hij of zij naar een specialist gaat voor een hoormeting! Slechts 500.000 mensen dragen reeds een hoortoestel. 80% daarvan zijn reeds digitale hoortoestellen.Net zo normaal als een leesbril.

Dat met de jaren ons lichaam langzaam minder gaat functioneren is onontkoombaar. We stellen ons lichaam voor de zware taak om 40 jaar of langer arbeid te verrichten. Bovendien worden we steeds ouder en blijven we actiever. Tegelijkertijd krijgen we minder uithoudingsvermogen, zijn sneller moe, gaan minder zien en horen en ons herstel duurt langer.  Kortom, we worden minder flexibel.

Ons herstel na inspanning duurt langer. Sommige dingen komen helemaal niet meer terug zoals ons zicht en gehoor. Beiden herstellen zich niet meer. Iets om zuinig op te zijn dus.

Daarom leveren we naast hoortoestellen ook gehoorbescherming, laat u voorlichten, zodat uw oren in een lawaaiige omgeving niet onnodig belast wordt en zo schade op lopen.